top of page

"Vårt primära mål på Adamil Talent är att möjliggöra utvecklingen av IT-system för fler, särskilt inriktat mot mindre och mellanstora företag som söker hög kvalitet till ett överkomligt pris. Traditionellt sett associeras hög kvalitet ofta med höga kostnader, men i vår globaliserade värld är det möjligt att hitta leverantörer som kan erbjuda utmärkta tjänster till konkurrenskraftiga priser. Med min bakgrund, uppvuxen i Sverige och född i Peru, har jag en djup förståelse och anknytning till båda kulturerna. Jag insåg potentialen i Peru, som har gjort betydande framsteg inom områden som IT-utveckling, digital marknadsföring och hantering av digitala system, och dessutom erbjuder fördelaktiga lönenivåer. Denna insikt ledde till konceptet att kombinera kvalitet med låga kostnader genom distansarbete.

Namnlös design.png

Ricard Beltran 

CEO, founder

Bridging worlds together, Unleashing potential

Adamil

Vi strävar efter att ha en stark närvaro i Sverige genom våra svenska projektledare, som spelar en nyckelroll i att driva utvecklingen och upprätthålla nära kontakter med våra kunder. Samtidigt är vårt utvecklingsteam baserat utomlands. Detta tillvägagångssätt erbjuder inte bara kostnadseffektiva lösningar för våra kunder, utan ger också människor runt om i världen möjligheten att utnyttja sina talanger.

Med min bakgrund som psykolog och flera års erfarenhet inom rekrytering, lägger jag stor vikt vid att välja våra IT-experter. Vi ser inte bara till deras CV och erfarenhet utan tar även hänsyn till psykologiska aspekter såsom intelligens och personlighet. Detta är avgörande för att säkerställa att våra kunder får en optimal och kvalitativ leverans."

bottom of page