top of page

Angello Sihuas

WordPress Expert Fullstack webbutvecklare

Erfarenhet

Angello Sihuas har en omfattande bakgrund som teknisk chef vid Adamil Talent, där han har lett innovativa WordPress-projekt. Han har framstående erfarenheter från frilansarbete och roller på Global Admission Center, Agencia Misterio och Plain - Agencia Creativa. Hans expertis sträcker sig över webbutveckling, klienthantering och projekt effektivitet.


Utbildning

Studier i IT-ingenjörsvetenskap vid Universidad Ricardo Palma.


Kompetens

Angello är en auktoritet inom WordPress-design och -utveckling, med djupa kunskaper i frontend-teknologier som HTML, CSS, JavaScript, samt backend-tekniker inklusive Node.js och PHP. Hans förmåga att arbeta med databaser som MySQL och användning av moderna ramverk som React och Angular positionerar honom som en fullständig fullstack-utvecklare.


Hobbies

  • Outside of work, his main hobbies include 🎬 watching movies, ✈️ traveling, 🏊 swimming, and 💃 folk dances.


Språk

  • Engleska

  • SpanskaAngello Sihuas

Angello Sihuas är en idealisk kandidat för roller som kräver en komplett förståelse av webbutvecklingsprocessen, från design och utveckling till implementering och optimering. Hans tekniska mångsidighet och erfarenhet av att leda projekt gör honom särskilt lämplig för att hantera komplexa webbprojekt.

bottom of page