top of page

VÅRA TEKNIKKONSULTER

Välkommen till vår sida för teknikkonsulter! Här finner ni ett team av skickliga experter med djupgående kunskaper inom teknik och digital utveckling. Våra konsulter talar flytande engelska och är erfarna i att arbeta med svenska företag, vilket säkerställer smidig kommunikation och kulturell förståelse. För att garantera effektiv projektledning har vi svenska talande projektledare som säkerställer att alla era behov och förväntningar förstås och uppfylls. Vårt team är redo att ge din verksamhet den tekniska skärpa den behöver för att fortsätta växa och utvecklas.

Ricard Beltran

Ricard Beltran

Senior projektledare och strategisk IT-utvecklare

Ricard kombinerar sin psykologiska expertis och entreprenörskap för att driva projekter inom IT och arbeta med IT-strategi.

Humberto Diaz

Humberto Diaz

SEO & Data analyst konsult

Humbertos starka bakgrund inom SEO och dataanalys, kombinerat med hans mångsidiga tekniska färdigheter, gör honom till en värdefull tillgång inom digital marknadsföring.

Solange Ramirez

Solange Ramirez

Sociala medier konsult & teknisk support

Solange utmärker sig inom varumärkesstrategi, innehålls-skapande med en robust bakgrund i digital marknadsföring och kundrelationer.

Eduardo Cuadra

Eduardo Cuadra

Fullstack-utvecklare med Expertis i PHP

Eduardo är en erfaren fullstack-utvecklare med expertis i JavaScript och PHP, specialiserad på att utveckla avancerade webb- och mobilapplikationer.

Angello Sihuas

Angello Sihuas

WordPress Expert Fullstack webbutvecklare

En erfaren fullstack-utvecklare, Angello specialiserar sig på WordPress, kombinerar frontend- och backend-kunskaper med expertis inom webbdesign.

Carlos Melendez

Carlos Melendez

Fullstack-utvecklare och ingenjör inom datorteknik och informatik

Carlos utmärker sig inom webb- och databasutveckling, med en solid bakgrund inom datorteknik och informatik. Han kombinerar teknisk expertis med innovativ problemlösning och projektledning.

bottom of page